Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

X4 ///M 40i

Megrendelés/Ajánlatkérés

A “krosszóverek” diadala, HAMANN BMW X4 F26 azaz a NAGY áttörés

A “crossover” egészen pontosan a “crossover utility vehicule (CUV)” egyre népszerűbb. Mind az autógyártók, mind a vásárlók körében. Ma már tudjuk, nem csak a fiatal anyukák vásárolják, hanem a városi menedzserektől egészen a középkorú üzletemberekig, szinte mindenki kedveli. A BMW gyár “sports activity coupe”-nak nevezte. Ebből következik, hogy azokat célozták meg, akik stílusban kupésabb alternatíváját keresik, az egyébként csodálatos teljesítménnyel, paraméterekkel és tereptulajdonságokkal rendelkező BMW X3-asnak.

Habár az agilis városi vagány, a BMW X4-es sok vásárlót hozott a márkának, agilis viselkedésével és attraktív megjelenésével. Természetesen vannak akik MÁSRA vágynak. Az elit mindig is a HAMANN-t választja. Jó hír, hogy számukra is van egyedi, méretre szabott megoldás, természetesen a világ egyik legelismertebb, nagy múltú BMW és más luxuskategóriás autók átalakítójától, a német HAMANN GmbH-tól.
Laupheimban mindig többet és többet akarnak elérni és végül mindig sikerül. Így van ez most is hiszen a BMW X4-hez kínált egyedi csomag elkészült.

Minden HAMANN-t választó vásárlónk tudja, egy gondosan megválasztott felnivel, az egész autója egyedivé válik.

A képen ezüst színben a HAMANN ANNIVERSARY EVO modell látható 21 colos méretben.

bmw_x4_01

A G-Performance Kft-nél kínált felnik 19”-tól 24”-ig megtalálhatóak, legyen szó peremes, króm, matt fekete vagy éppen ultrakönnyű kovácsolt felniről. A gyári felnikénél alacsonyabb súly garantálja, hogy nagyobb felni méretnél sem romlik az autó menetkomfortja és javul erőkifejtése.

Válassza bátran a magabiztosságot árasztó, kellően de visszafogottan agresszív, aerodinamikai elemek, kimagasló minőségű 90 mm átmerőjű 4-es kipufogók (dob és végek), valamint az elitkategóriás aulafelnik: HAMANN Professional, Unique Forged, Edition Race forged, vagy a klasszikus ám megújított Anniversary EVO család. Elérhetőek: 19-22″-ig. HAMANN felfüggesztés optimalizációnak köszönhetően, a futómű a csökkentett rugózatlan tömeg miatt kisebb terhelést kap.

A HAMANN Power Advancement Module, motorvezérlő optimalizálásnak köszönhetően kimagasló eredmények érhetőek el. például: az xDrive 20d 231 LE/170 kW, az xDrive 35d 381 LE/280 kW-ra növelhető. Maga a rendszer egy plug-in csatlakozású vezérlőegység, amely nincs hatással a gyári szoftverre, hardverre, így alkalmazása nem érinti a gyári garanciát. A HAMANN minden motortuning mellé biztosítást is nyújt mellé, igény esetén.

http://www.hamann-motorsport.com/en/products/range/list?itemcode=&manufacturer=BMW&series=X4&model=F26&category=&submit=Auswahl+anzeigen

Ne késlekedjen rendeljen most!

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007