Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

Vantage

Megrendelés/Ajánlatkérés

Hamann Aston Martin V8 Vantage

A  BMW, MINI, Ferrari, Porsche, Land Rover és Lamborghini nemesítéséről ismert német tuning cég, a Hamann megálmodta a még elegánsabb, sportosabb Aston Vantage-t.

A motortuningjáról világhírű Hamann ezúttal egy motorvezérlő módosító programot ajánl az Aston Martin tulajdonosainak figyelmébe, amellyel a teljesítmény + 23 LE-vel, míg a nyomaték +30 Nm-rel nő. A sportautó végsebessége a gyári 288 km/h-ról 295 km/h-ra nő.

A sportautó sport Hamann kipufogót kapott, amely + 20 LE teljesítmény növekményt eredményezett és szépen illeszkedik a Hamann egyedi diffuzorral. Az aerodinamikai elemek természetesen teljesen körben feldíszítik az autót, első spoiler, amely matt karbonból és üvegszálból egyaránt rendelhető. Nem maradhat ki az ultrakönnyű alukerék sem, amely ebben az esetben 21 colos Editon Race a Hamann egyik legnépszerűbb tuning alufelnije.

A belteret pedig szokásához hűen a csúszásmentes alupedálok, a fekete hímzett logós Hamann szőnyegek és az egyedi rendelésre készülő 3 küllős kézzel varrott bőr-sportkormány díszíti.

 

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007