Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

Porsche Macan

Megrendelés/Ajánlatkérés

Porsche_Macan_FrontPorsche_Macan_Heck

A méretre-szabott aero kit megörzi a gyári szélességet, azonban még is különlegesen ekszklúziv, dinamikus és sportos külsőt varázsol a Macannak.

A hátsó szegmens is egyedi, hiszen a HAMANN-tól megszokott diffúzort kapott és egyedi kipufogórendszert is.
A dízel esetén mobiltelefonról is konfigurálható, állítható rendszert kapott.

Ügyfeleinknek olyan innovatív technológiát biztosítunk amely mindenki kedvére való, mint pl. a motorvezérlő optimalizálás ami igazán impozáns 460 LE/338 kW 6 000 rpm-en és max. forgatónyomaték 630 NmMacan Turbo esetén. Valamint újdonságként a gázadásra- reagáló magas minőségű sport kipufogók amelyek fantasztikus hangot kölcsönöznek a Macannak.

Macan Diesel S pedig az applikációval állítható rendszerű kipufogó-csomagnak köszönhetően, az aerocsomaghoz méltó hangot ad ki magából, impozáns V8-as motorhang. Mindez nem ámítás, hiszen kedves vásárlónk kedve szerint állítja be az autó saját motorhangját  .

Azoknak aki a dízelt is az erő miatt választják, jó hírünk van: a dízel Macan S Diesel verzióját 310 LE(228 kW) és 680 Nm nemesíti a motorvezérlő beszerelése után. A gyorsulás 0-100 km/h-ra pedig 5,7 sec!

Természetesen, mivel a HAMANN minden Porsche típusra gyárt felnit, így a Macan-ra is  választhat a különleges HAMANN felnik közül egészen 22 colos méretig, felnit vagy komplett alukerékcsomagot.

Porsche_Macan_Seite unique forgedanniversary evo

Ne késlekedjen rendeljen most!

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007