Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

Mercedes G AMG

Megrendelés/Ajánlatkérés

A Mercedes G-osztály hagyománya több, mint 35 éves. A “kocka” dizájn, az erős motorok és a luxus belsőtér a legmagasabb igények is kielégítik. Az osztály koronája a G63 és G65 AMG verziók.  A németországi nemesítőműhely, bejegyzett autógyár, egyszóval a HAMANN ennél is tovább emeli a G osztályt. Egyedi megjelenést biztosít a “Spyridon” fantázianévvel illetett G Mercedes AMG 63 és 65. Az aerodinamikai szélesített kitten felül, egyedileg gyártott kipufogórendszert kap a kedves vásárló. A HAMANN minden tuningolt autójánál az eredeti, gyári vonalakat meghagyva, arra építve vitelezi ki az átépítést. A tovább szélesített első és hátsó lökhárítók, igazi harci járművé varázsolják.

A sportosság és az összetéveszthetetlen, egyedi luxus megjelenést ékesítik a kézzel készül karbonbetétek és kiegészítők; úgy mint integrált légbeömlők, ajtókilincs borítások, spoilerek, vagy akár a teljesen új és egyedi tervezésű hűtőmaszk és takarói.

A külső mellett természetesen, a HAMANN-tól megszokottan, a motor teljesítményt is megnövelték: a 6 literes biturbó V-12-es 702 LE-ős lett.
A kisebb 5.5 literes V-8-as motort pedig 610 LE-re növelték.

Az egyedi belsőteret az ügyfél kérésére, arany színű bőrrel és karbon borították.

A G-osztályos Mercedes kerékjáratait a többrészes, ultrakönnyű Edition Race Forged 24 colos kerekeivel és az egyedileg gyártott 305/35/24 Vredestein Ultrac SUV Sessanta gumiabroncsokkal töltötték ki.

A W 463 Mercedes-Benz G 65 AMG és G63 AMG modellek tömegét a mindössze 3,5 kg-os nagy fekete kockás-mintázatú karbon motorháztetővel
csökkentették. Ehhez igazítva álmodta meg a HAMANN a G külső tükreinek karbon borítását is.

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007