Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

HAMANN M4 az utak vezére

Megrendelés/Ajánlatkérés

A Hamann egyik kiemelkedő újdonsága az átdolgozott és megálmodott, egyedi sportos és mégis elegáns Bmw M4 coupéja, és kabriója.

306,4 km/h végsebességgel !!!

A német sportautó számos vizuális és teljesítménymódosító kezelésen esett át mire egy ízig-vérig eredeti Hamann M4-é változott.

A Hamann a gyári Bmw M4 nemes gyári kontúrjait egészíti ki a stílusban hozzáillő, ám mégis agresszívan-sportos de egyszerre elegáns megjelenést kölcsönző és garantált feltűnést keltő aerodinamikai átalakítás formájában:

– átdolgozott és természetesen karbon elemekből készült add-on elemek, amelyek nem csupán díszítik e “nemes vadat”, de a leszorítóerőt is növelik az első tengelyeken. Újraálmodott M4 első szoknya megnövelt légbeömlőkkel és dinamikusabb oldalszoknya.

– 5 részes és a piacon egyedülálló hátsószárnyak, valóban a német túrabajnokság izgalmát varázsolja az M4-re.

– a hátsó tengelyen a leszorítóerőt a 7 részes karbonból készült diffúzor elem hivatott tovább növelni.

Hamann Bmw M4 menetteljesítmény-növelő plug-in rendszer: Maga a rendszer egy plug-in csatlakozású vezérlőegység, amely nincs hatással a gyári szoftverre, hardverre, így alkalmazása nem érinti a gyári garanciát. Egyedi igény esetén biztosítással.

517 LE/ 380 kW 5500-7300 rpm fordulatszámon

(gyári: 431 LE/ 317 kW at 5500 – 7300 rpm.)
forgatónyomaték: 700 Nm at 1850 – 5500 rpm
(gyári: 550 Nm at 1850 – 5500 rpm.)

Az M4 menetteljesítménnyel kapcsolatos fejlesztéseit és az optikai összhangot teszi teljessé a Hamann ultrakönnyű alufelnik, egyedi kovácsolt Edition Race, Anniversary EVO és Unique Forged könnyűfém kerék többféle választható színben; gyárilag: fekete fényes és matt (adonized), fényes ezüst vagy fegyver-szürke, illetve az Hamann autójának színével megegyező színre fényezve.

A Hamann Bmw M4 csak úgy, mint más módosított vagy tuning autó esetében a beltér módosításainak csak a képzelet illetve az ügyfél pénztárcája szab határt.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk egyedi elképzeléseit!

Ne késlekedjen rendeljen most!

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa.  Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007