Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

Lamborghini Aventador

Megrendelés/Ajánlatkérés

A Lamborghini mindenki álma, mert ritka és különleges szuper-sportautó. Még különlegesebb, a jelenleg 1/1 példányban létező, idei genfi autószalonon bemutatott Aventador Roadster változata.

Az Aventador az 963-as alapítású, olaszországi St. Agata-ban fekvő gyár, a Lamborghini Murcielago-t követő autója. Az Aventador egy összetéveszthetetlen Lamborghini szuper-sportautó lett, köszönhetően éles kontúrjainak és rendhagyó formavilágának.

Ahogyan azt megszokhatta a Hamann népes világ tábora, exkluzív luxust kedvelő és alább nem adó vásárlói, a Hamann megálmodta e pompás Lamborghini továbbfejlesztett változatát.

A genfi autószalonon a Hamann Lamborghini Aventador Roadsterjére a Limited aerokitet installálta. A Hamann Limited Lamborghini Aventador Roadster sárga és fekete színű betétekkel és rengeteg karbonnal díszítve pompázik. A Hamann Limited kit a legtöbb Lamborghini Aventadorra felszerelhető. Az újra megálmodott aerodinamikai kit tartalmaz egy első kötényt, amelyen a megnövelt hideg levegőt áramoltató légbeömlők tovább segítik a verseny fékek hűtését. A négy részes hátsó spoiler pedig a leszorító erőt hivatott tovább növelni, emellett gyönyörű megjelenést is biztosít. A diffúzor a Hamann sportkipufogóknak ad otthont, míg a karbon tetőlégbeömlők és a motortakaró lemez, amely szintén igazi karbonból készült, kölcsönöz igazi különleges külsőt a speciálisan egyedi Lamborghininek.

Ezen az autóján a Hamann egy speciálisan és egyedileg készített és tesztelt, ultra könnyű verseny-hagyományokat tisztelő alkukerekeket alkalmaz, a legújabb fejlesztésű és egyedi fényezésű Hamann Professional nevű komplett kerekeket.

A neves német tuner, természetesen ennek a Lamborghini-nek is  az amúgy is sportos belterét a különböző alkantara és karbon berakásokkal és elemekkel tovább gazdagította.

 

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007