Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

11 éve hivatalosan és kizárólagosan Magyarországon HAMANN Motorsport

Megrendelés/Ajánlatkérés

A  HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 11 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

A HAMANNN-ról, röviden: akinek nem a gagyi kell. Hanem maga luxus, röviden: Hamann.
ssts_4240513_01Unbenannt-1_07
A német HAMANN márka a világ minden táján, így hazánkban is a kifinomult elegancia és az utánozhatatlan sportosság utáni vágyat elégíti ki, a legfelsőbb fokon.

Bár a mai napig sokan utánozták, próbálták több-kevesebb sikerrel másolni, a Hamann fennmaradt és több marad mindig. Mert legyen szó Rolls Royce, Bentley, Aston Martin, BMW, Mini, Audi, Porsche, Ferrari, Lamborghini modosításokról, nincs konkurenciája, hiszen egyedibb, mint amit ki mersz találni, nincs lehetetlen számára.

A Hamann több, mint egy márka vagy tuningmárka. A Hamann egy hivatalosan bejegyzett autógyár, mint a BMW, Porsche, Rolls Royce, Bentley vagy a Mercedes (official car manufacturer).

A Hamann több ennél is … megbízhatóság, minőség és garantált exkluzivitás, egyedi megjelenés.

A Hamann az igazi luxus, aki megengedheti magának, hogy más legyen, mint a többi. Akinek nem elég a másolat és a silány minőség, aki tudja mit akar és nem akar 50-100 márka között válogatni, azé a Hamann, ami nem csupán amúgy is erős autóját teszi még erősebbé, hanem érdekessé, egyedivé varázsolja azt.

A Hamann életérzés, a szabadság érzése. Önök megálmodják, mi valóra váltjuk, újjászületik autója.

A Hamann állítja fel a mércét amikor optimalizálásról vagy autóátalakításról van szó. Az aerodinamikai elemek tervezésekor ún. szélcsatornát alkalmaz, a sport felfüggesztéseket és az elkészült autókat sport- és versenypályákon teszteli, a szemet gyönyörködtető belső kialakításokat a legjobb minőségű anyagok kiválasztásával és megválogatásával éri el.

A 10,000 m2 -es gyárban tervezi, álmodja meg az autókat, mindezt a legmagasabb ISO minőségbiztosítási standardok és a német biztonsági TÜV előírásoknak megfelelően.

Minden egyes tuning elemet hosszas és kitartó tesztelésnek vetnek alá, így biztosítva a legmagasabb minőséget és azok megbízhatóságát és tartósságát.

Természetesen mint az egy igazi német manufaktúrához illik, az elemek kézzel készülnek, gondos és precíz mérnöki ellenőrzés és felügyelet mellett.

A HAMANN aerodinamikai elemek nem csak kiemelik az Ön és autója egyediségét, de egyúttal funkcionálisak is egyben. Forma, stílus és funkcionalitás; a versenypályáról az országútig, hogy a végén Ön legyen a nyertes. Az aerocsomag minden esetben a kisebb fogyasztást, kisebb légellenállást és a nagyobb leszorítóerő elérésének köszönhetően nagyobb általános és kanyarsebességet tesz lehetővé. Az első, oldalsó és a hátsó elemek a hideg levegőt áramoltatják az első és hátsó fékekhez, ezáltal hűtve azokat.

A rozsdamentes V2A-ás acélból készített kipufogórendszerek minden motorból a “dupláját” hozzák ki, természetesen az egyes motortípusoktól függően.

“Ez egy erős márka, amely egyedivé varázsolja a gyári autókat. ” – ezt vallotta a laupheimi tuningműhely szülőatyja, a néhai Richard Hamann, egykori motorsport bajnok.

A Hamann-t a tuningszakma szakértői és szerelmesei, Önök a vevők a világ minden tájáról azon márkák között tartják számon, amelyre folyamatosan nő a kereslet, hiszen egyre innovatívabb és újabb álmokat épít a gyári autójukból.

“Live your dreams, because we do not just build cars, we make them true. Reborn and forged by Hamann GmbH.”

Néhány mozzanat a médiából, képekben és videókban:

043 másolata  IMG_9320041 00038220101004092648_n  IMG_3014 IMG_6962 IMG_7385IMG_7050  IMG_1432 IMG_0963  IMG_7119IMG_8829o38 o28o25 A Mesterrel

Elhoztuk Magyarországra 2007-ben a frankfurti IAA-n bemutatott HAMANN világújdonságokat, többek között az első matt fekete Ferrari F430 alapú szuper-sportautót a Black Mirracle-t.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1676621875989776.1073741829.1676438702674760&type=1&l=527414a155

http://www.powerfanatics.com/gallery/thumbnails.php?album=2095

http://www.carstyling.hu/galeria.php?id=602

http://www.carstyling.hu/galeria.php?id=599&step=20&start=20#!599-31

http://www.martincar.hu/traffipax_vedelem_lezerblokkolo/hamann_bmw_m6_extra_lezerblokkolo_szereles_blinder_lezerdetektor_lezerblokkolo_fej_beszerelese_beltronics_bel_target_euro_966r-beepitheto_radardetektor_tokeletes_traffipax_elleni_vedelem-g1499.html

 

 

Ott voltunk a 2008-as Tuning Show-n is:

http://www.martincar.hu/talalkozok__rendezvenyek_tuning/hamann_hungary_stand_2008_tuningshow_budapest_nagy_attila_baratom_kepviseleteben-g1816.html

http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/03/20/elhunyt_a_nyomatekkiraly/

 

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

Kizárólagos hivatalos hazai HAMANN importőr

Instagram

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007