Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

Android/iOS mobilról és iDriveról állítható hangú kipufogórendszer? Nem álom többé. RENDELJE MEG MOST!

Megrendelés/Ajánlatkérés

LEGFRISSEBB: íme a HAMANN Motorsport világújdonsága – BMW M5.0 d-hez és a Porsche Macan dízelhez a HAMANN Active sound gateway. -más típusról egyedi érdeklődés alapján tájékoztatjuk –

Engedje meg, hogy felhívjam a HAMANN Motorsport világújdonságára,  a HAMANN Active sound gateway-re minden BMW M5.0 d-hez.  Mert ezt a lehetőséget a német tuning műhely elsősorban az 5 literes dízel motoros BMW-khez, Porsche Macan dízeljéhez fejlesztett ki és gyártja. – más típusról egyedi érdeklődés alapján tájékoztatjuk –

RENDELD MEG MOST!

Ez a berendezés-csomag egy box + a HAMANN Sport Performance kipufogó rendszere, amellyel állítható a hangszín-öblösség, a kipufogó hangereje és a gyújtáskori motorhang karakterisztikája: normál gyári hang, mély basszus vagy “berobban” a füledbe egy vérbeli sportautó hangja.

VILÁG ÚJDONSÁG!!! Nézd meg a youtube-on:

A videóban szereplő full karbon Iphon 5 ;5 S ; 6 és 6S valamint Galaxy tokok rendelhetőek, egyedileg készül, abból az anyagból, amelyből az eredeti Hamann aerodinamikai elemek.

Nem kell távirányító hozzá, a BMW iDrive menüjéből vagy mobiltelefonról is irányítható. (iOs/Android)

Nincs iOS, Android rendszerű telefonja, sebaj, a hang szabályozása elérhető a BMW gyári iDrive menüjéből is. Természetesen csak ha megrendelte, BMW F15 X5 M5.0D és BMW F16 X6 M5.0D autójához.

A csomag tartalmazza a Hamann Sport Performance kipufogó rendszert + software-t, valamint természetesen a 2 hátsó dobot és a végeket normál króm színben. Amennyiben fekete színűt vagy karbonszálasat szeretnél, úgy arra is van lehetőséged plusz költségért. További típusok esetén kérjük kérjen egyedi ajánlatot.

Többféle megoldást kínálunk!

 

Azonnal szállítjuk, már rendelhető az új Widebody Edition, amely a 85. és 86. genfi autószalonon debütált.

 A wide body (BMW X6 F16 widebody Order-No.: 10F16300) kit a következő aerodinamikai elemekből, kerekekből és egyéb kiegészítőkből áll:

– első lökhárító widebody, amely tartalmaz 2 nappali LED lámpát (Order-No.: 10F16210-KPL)

– egy pár első kerékjárat szélesítés widebody kit (Order-No.: 10F16215-SATZ)

– egy pár oldalszoknya widebody (Order-No.: 10F16220-SATZ)

– 4 részes ajtó szélesítő elem widebody (Order-No.: 10F16225-SATZ)

– egy pár hátsó kerékjárat szélesítés widebody kit (Order-No.: 10F16226-SATZ)

– hátsó lökhárító widebody három csöves Hamann középsőre szerelhető, fekete alumínium rozsdamentes végtakarókkal, egyenként Ø 80 mm átmérővel (Order-No.: 10F16240-KPL)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Hamann középen elhelyezkedő három részes rozsdamentes V2 alumínium kipufogót (Order-No.: 50F16125) külön szükséges megrendelni, mert azt a widebody kit (Order-No.: 10F16300) nem tartalmazza! 

– kőfelverődés védő fólia kit  (Order-No.: 10F16180)

 

Az új Bmw F16 X6-os alap verzióban is elérhető:

Felhívjuk figyelmét, amennyiben a normál autóra (BMW F16) szeretne 23 colos kiváló minőségű ultrakönnyű Hamann alukerekeket, úgy szüksége lesz a Hamann kerékjáratszélesítő-modul megvásárlására, amely ára nettó 1.000 EUR.

Komplett könnyűfém kerék csomagok 23 és 22 collban Pirelli P Zero Nero gumiabroncsokba csomagolva

Wheel Design ANNIVERSARY EVO
elől/hátul 11 x 23 és  315/25 R23 gumiabroncsokkal
a kerekek komplettre szerelve érkeznek, minden felszereléshez szükséges alkatrésszel (nyomtávszélesítő elől 12mm / hátul 30mm / keréknyomás érzékelő TPS)

Komplett könnyűfém kerék csomagok 22 collban Vredestein Ultrac Vorti gumiabroncsokkal

Wheel Design ANNIVERSARY EVO
elül 10.5×22 with tires 295/30 R22
hátul 12×22 with tires 335/25 R22
a kerekek komplettre szerelve érkeznek. minden felszereléshez szükséges alkatrésszel (nyomtávszélesítő elől 12mm / hátul 30mm / keréknyomás érzékelő TPS)

+ 4 db szükséges (csere) kerékjáratszélesítéssel, ld. fenti információt és a képeket alul.

Színek:

A Hamann Bmw F16 csak úgy, mint más módosított vagy tuning autó esetében a beltér módosításainak, csak a képzelet illetve az ügyfél pénztárcája szab határt.

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007