Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

F430

Megrendelés/Ajánlatkérés

A Hamann Ferrari F430 tuning-program optimalizált súly és teljesítményt ígér. Amennyiben szeretné, hogy az Ön Ferrarija is kitűnjön a tömegből, válassza nyugodtan a Hamannt.

Aerodniamikai csomaggal a maranellói szélcsatornában kifejlesztett és tesztelt Ferrarija is még sportosabb és még gyorsabb lesz. Természetesen egyedi Hamann sportkipufogók, katalizátorok, és motorvezérlő is segíti a sportosságot, így akár + 90 LE-hoz is juthat, ami egy Ferrari esetében már így is gyönyörű szám. Egyedivé teheti a számos karbon elemmel, akár a külső aerodinamikai akár a fenséges belteret kívánja még szebbé és sportosabbá tenni.

Az egyedi Black Miracle csomag is elérhető, ebből 80 db készült a világon és matt fóliával illetve karbon elemekkel, egyedileg fényezett ultra könnyű alkukerekekkel tettük igazán különlegessé.

 

 

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007