Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

BMW F10 M5 Widebody 680 LE

Megrendelés/Ajánlatkérés

Gyere el és nézd meg tudod-e fényesebbre simogatni?

https://www.facebook.com/events/261709014290995/

Most hétvégén, 2017.04.07-09-ig, a budapesti Oldtimer Show 2017 – Magyar Vasúttörténeti Park 1142 Budapest, Tatai út 95. Nyitva: (péntek 13:00-18:00, szombat-vasárnap 09:00-18:00).

 

BMW M5 F10

Az M5-ös BMW bevezetésével a motorsportgyártás 1985-ben gazdagodott.

Kicsit olyan lett, mint egy tuningautó, amelynek tövig behúzták a kézifékjét.
Természetesen ez a német Hamann-nak nem jelentett akadályt, így vérbeli sportautót faragott az M5-ös BMW-ből, így alakult kultusszá. Feljavított aerodnimaika, dinamizmus, szemet gyönyörködtető szélesített, ún. widebody kit.

Egyedi, ultrakönnyű ám tartós, egy és többrészes kovácsolt alufelnik teszik egésszé a képet. A feljebb húzták a teljesítményét is, mindezt úgy, hogy a gyári tűréshatárokat nem bántották. A beavatkozás a motort nem érinti, annál is inkább, mivel ez új típusú plug-in modullal történik, amely modul a szerviz előtt eltávolítható.

A külcsínt, a motorsport hagyományoknak megfelelően átalakították, így természetesen nem maradtak el a külső visszapillantó tükrök, az irányjelző borítások, az oldalsó légbeömlők, tetőantenna karbonból készült kiegészítő elemei sem, amelyeket mind fekete mind kockás mintában kifejezve.

A Hamann az F10 M5-nek az egyediség fokozására új designú karosszéria kiegészítő elemeket: első, hátsó lökhárító, oldalszoknya, tetőspoiler, hátsószárny és diffúzort álmodott meg. A megjelenése igazán markáns lett és vagány. Akinek még a widebody is kevés, valamint egyéniségét egyediségén keresztül még jobban ki szeretné fejezni, számukra készítette el a Hamann widebody Mission nevű kitjét. Agresszívan sportos szélesítések és éles vonalak egészítik ki a szélesített karosszériát.

Az M5 F10 V8 motor önmagában is a BWM paletta egyik legerősebb motorja a maga 560 LE-vel, míg a Competion model 575 LE.

Természetesen a Hamann tudja, hogyan lehet a 4,4 literes V8-at közel 90 LE-vel 600 fölé vinni, így lett a Hamann F10 M5 változata 680 LE, a forgatónyomaték már 1850-es fordulattól elképesztő 850 Nm.
A gondosan megtervezett és kiépített, V2 rozsdamentes acélból készített 4 csövű Hamann kipufogók, gondoskodnak, arról, hogy a szupersport limuzinná érett Hamann BMW F10 M5 minden sebességtartományban hallható legyen.

Azt, hogy az elégedett Hamann ügyfél a megnövekedett motoros BMW M5-öt biztonságosan tudja, mind a pályán űzni, mind a városi forgalomban vezetni, a Hamann ültető rugó szettje biztosítja. Amely 35 mm-el hozza az autó
tömegközéppontját az útfelülethez közelebb, ez által növelve a tapadást és a kormányozhatóságot is.

A Hamann BMW M5 csak úgy, mint más módosított vagy tuning autó esetében a beltér módosításainak csak a képzelet, illetve az ügyfél pénztárcája szab határt.

https://www.facebook.com/officialHAMANNHungary/posts/1919528531699108

Köszönjük a csodás fotókat a legprofibb csapatnak:

https://www.facebook.com/fmmcphoto/

https://www.instagram.com/framemachine/

 

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007