Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

California

Megrendelés/Ajánlatkérés

Hamann Ferrari California. Mi is lehetne szebb egy napsütéses napon, leengedni a kéménytetőt és eggyé válni az úttal és a széllel, ez a szabadság. Tesszük ezt elegánsan, trendin egy ilyen Ferrari volánjánál, melynek teljesítményét +20%-kal, azaz 552 LE-re növelte a Hamann. Az aerodinamikai elemek, ahogy már megszokhattuk a Hamannál, a maranelloi szélcsatornában tökéletesre tervezett és megálmodott Californiát is még szebbé és még gyorsabbá teszik. A Hamann  aerodinamikai elemeknek köszönhetően tovább csökken a légellenállás, a szélesebb és ultra könnyű 21 colos Hamann kerekeknek köszönhetően a tapadás és ezáltal a kanyarstabilitás és sebesség is nő. Emellett a kézzel, karbonból készült elemek és a könnyített kerekek miatt a súly is csökken, amit a megnövekedett teljesítménynek köszönhetően a California – bár gyárilag is 4 másodperc alatt teljesíti a 100 km/h-s sebességet– a megnövekedett 552 LE-vel még a 310 km/h-ás gyári végsebességnél is nagyobb tempó elérésére képes.

 

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

 

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007