Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

BMW F86 X6M az új trónkövetelő

Megrendelés/Ajánlatkérés

A BMW legújabb X6 F86 M verziója, elérhető a Hamann Hungary-nál, normál és szélesített, wide body formában.

A HAMANN a BMW M6-hoz, amely már jó ideje kiérdemelte az utak királya címet, imponáló módosító-csomagot álmodott meg. Tette az előző generációs E71 esetében, és a töretlen sikerre való tekintettel az újabb F86-al is ez történt.

Olyan aprónak tűnő, ám mégis megkérdőjelezhetetlen egyedi megoldásokat kínál az elit BMW X6 vásárlóknak, mint a gyári kerékjárat 40 mm-es szélesítő eleme, amely az impozáns 23 colos kovácsolt könnyűfém kereket is gond nélkül befogadja. Ezáltal nő a tapadási erő, amely mind a kanyar, mind általánosságban a menetstabilitást növeli. A 23 colos Anniversary EVO 11,0 J x 23 J alukerekekkel és a 315/25 R23 nagy teljesítményű gumiabroncsokkal olyan látványt és teljesítményt ér el, amelyet nehéz lesz egy könnyen lemásolni.

Önnek még a gyári 575 LE is kevés?

Természetesen a HAMANN optimalizált BMW F86 X6M motorvezérlő egysége nyújtja a piac egyik legjobb megoldását, amely alkalmazása mellett 640 LE-re nő a teljesítmény és 90 Nm-rel a forgatónyomaték, azaz 840 Nm áll rendelkezésére a gyári 750 Nm helyett.
A tiszta karbonból készült, egyedi és természetesen szintén német gyártmányú tuning motorháztető mindössze 10,5 kg, amely jelentős tömeg könnyítést jelent ebben a kategóriában.

BREAKING! Legújabb HAMANN fejlesztés megvásárlásával a HAMANN nagy teljesítményű, sport leömlők segítségével, már nem 640LE-re, hanem 700 LE-re növeli a teljesítményt. Ennek eléréséhez a motorvezérlőn, a szelepről irányított kipufogó rendszeren túl a következőkre van szükség:

kettéágazó leömlő bal és jobb downpipe left & right 300cpsi sport nagy teléjesítményű-performance katalizátort tartalmaz BMW X5M F85 & X6M F86 TÜV: not available

Order-No.: 50F86300

Amennyiben dízel üzemű X6-ossal rendelkezik, a teljesítménynövelés eredményeként az xDrive30d esetén: 313LE és 560 Nm; az xDrive40d esetén: 381 LE és 760 Nm; és végül a csak nevében dízel, csúcsmotor esetén az M50d-nél: 462 LE és 890 Nm érhető el.
A benzines F16 X6-nál, a xDrive35i 360 LE és 520 Nm, míg a xDrive50i esetén: 530 LE és 830 Nm érhető el.

Maga a rendszer egy plug-in csatlakozású vezérlőegység, amely nincs hatással a gyári szoftverre, hardverre, így alkalmazása nem érinti a gyári garanciát.

Amennyiben nem elégedett autójának hangzásával, Önnek a legmegfelelőbb megoldást nyújtuk: az Active Sound Gateway-t, amely akár az iDrive menüből, akár a mobil app-ból vezérelhető kipufogórendszert rejt. http://hamann-motorsport.hu/hamann-active-sound/

A sport ültetőrendszer és a magas minőségű nagy teljesítményű sport alkukerekek kombinációja mérhetően megnövelik a vezethetőséget. Ahhoz, hogy a BMW X6 még atletikusabb legyen, az X6 tömegközéppontját az első tengelynél 45 mm-rel, a hátsón 30 mm-rel engedi közelebb az aszfalthoz.

Akik hosszú, kanyargós utakon vezetik X6-os tuningautójukat igazi sportautós érzést élvezhetnek, hiszen a HAMANN egyedi ültetésnek köszönhetően csökkenti az autó dőlését.

http://www.hamann-motorsport.com/en/products/range/list?itemcode=&manufacturer=BMW&series=X6&model=F16&category=&submit=Auswahl+anzeigen

 

bmw_x6m_01bmw_x6m_02

Ne késlekedjen rendeljen most!

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa.  Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007