Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

Bentley GT& GT SPEED

Megrendelés/Ajánlatkérés

A Hamann Bentley GT widebody változata, a Hamann Imperator. A német tuning cég a Bentley amúgy is bivaly erős 6.0 literes W12-es motorját még tovább húzta: 630 LE-ős lett, amelyet egy magasáramlású sport katalizátor, sportkipufogó rendszer és a motorvezérlő módosító programon keresztül ért el. A GT Speed pedig egy igazi tuning fenevaddá változott hiszen nem kevesebb, mint 650 LE-ős lett.

Természetesen nem maradhatott ki az aerodinamikai elemek tuningja sem. Ezért a Hamann a Bentley GT és Speed-hez egy  16 részes aerodinamikai csomagot kínál, amely tovább csökkenti a légellenállást, ezáltal is gyorsítva az autót és annak sportautóhoz méltó menetteljesítrményt kölcsönöz. Megszokhatták már a Hamann igényes vásárlói, hogy a Hamann-nál ami szép annak funkciója is van. Nincs ez másként a Hamann Bentley GT első szélesített szoknyájánál sem, hiszen a hatalmas légbeömlők a hideg levegőt hivatottak az első fékekhez csatornázni, juttatni, míg a beépített nappali LED lámpák az esztétikum mellett a  biztonságot növelik.

Természetesen az Uralkodó “Imperátor” elnevezésnek megfelelően, az elemek szélesítettek, így az oldalszoknyák és a diffuzor is ennek megfelelően ki van szélesítve.

Ehhez a megnövekedett mérethez a Hamann elől 10,5 x 21. hátul 11x 21 colos, vagy az extrémebb megjelenést és a simább haladást kedvelőknek a fenséges 22 colos ultra könnyű alukereket ajánlja.

A Hamann a belsőt is gazdagon bőrrel, alkantara-szövettel és egyedi színekben pompázó karbon elemekkel, sportkormánnyal, csúszásmentes alupedálokkal, lábtartóval és egyedi hímzett Hamann szőnyegekkel dísziti.

Amennyiben szeretné hogy az Ön Bentley GT-je kitűnjön vagy különbözzön a többitől, hiszen Magyarországon is igen kedvelt ez a típus, ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma! 

még a GTA-ban is 😉

A HAMANN elítéli a közúti szabályok megszegesét, az illegális tevékenységeket és az erőszakot!

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007