Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

Bentley Flying Spur

Megrendelés/Ajánlatkérés

A Bentley Flying Spur egy tekintélyt parancsoló, csodálatos luxusautó. Egyedülálló a maga nemében és nem csak azért, mert nagy sebességre képes, hanem azoknak lett tervezve, akik a minden igényt kielégítő luxus mellett a sebességről sem hajlandóak lemondani. Erre válaszolt a Hamann, amikor a Bentley Flying Spurt tovább finomította. A W12-es motor teljesítménye az autó méreteit tekintve is meghökkentő,  hiszen a Hamann további +75 LE-vel és 130 Nm nyomaték növekménnyel látta el, így a végsebessége 312 km/h-ról, 318 km/h-ra változott.

Természetesen a méretes 21-23 colos Hamann Anniversary és Hamann Race ultra könnyű alkukerekekkel ezt a sebességet is biztonságosan autózhatóvá teszi a csoda Bentley-t.

 

Vásároljon Ön is a Hamann GmbH, Hamann Motorsport egyetlen, kizárólagos importőrétől a G-Performance Kft-től.

Telefon: +36 30 2770278 email: aj.nagy@hamann-motorsport.hu

A HAMANN Motorsportnak, a világhírű német anyavállalatnak és bejegyzett autógyárnak teljes körű tuning szolgáltatásairól jól ismert kizárólagos magyarországi importőre, a G-Performance Kft. A vállalkozás a prémium- és luxusautó átépítések hazai éllovasa. Immár 10 éve kerülnek ki partner-műhelyeiből az igényes luxusautók.

Ön megálmodja, mi teljes körűen megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

http://www.hamann-motorsport.com/en/dealer/HU

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007