Megrendelés

Az alábbi űrlap kitöltésébel tud tőlünk ajánlatot kérni.
A gyorsabb ügyintézés érdekében kérjük adja meg alvázszámát.

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:
+36 30 2770278
Hamann Hungary Dr. Nagy Attila János, ügyvezető

Audi R8

Megrendelés/Ajánlatkérés

Mércéül szolgál az új Audi R8 Coupé – az 5,2 literes V10-es aggregáttal, az Audi R8 V10 plus álló helyzetből mindössze 3,2 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra, végsebessége pedig 330 kilométer/óra. Lélegzetelállító menetteljesítmények, amelyeket a még „élesebb” és karakteresebb formavilág emel ki az eddiginél is jobban. Az Audi R8 Coupé félreérthetetlenül juttatja kifejezésre versenysportból örökölt génjeit.

Érezze és élvezze a versenysport világának hamisítatlan hangulatát, semmi mással össze nem téveszthető formákkal. A markáns Audi Singleframe hűtőrács, az izmos hatást keltő oldalsó vonalak és az atletikus far egyaránt ezt az egészen egyéni dizájnt hangsúlyozzák. A középpontban pedig a V10-es középmotor áll, amely a hátsó szélvédőn át jól látható, s kívánságra meg is világítható.

A Hamann még tovább fokozza a teljesítményt, könnyít az autón, hiszen az Audi R8-ra is megálmodta az ultra könnyű alukerekeket, valamint  a motorvezérlő elektronika módosítás sem maradt el.

Audi R8 4.2 V8
+.20 LE / 15 kW teljesítménynövekedés
+ 25 Nm nyomaték növekedés
V/max korlát feloldásával, a  végsebesség. 305 km/h (gyári 301 km/h) helyett. Hamann, a megoldás.

 

Megrendelését telefonon is várjuk, az alábbi számon:+36 30 2770278 Hamann Hungary
Minden jog fenntartva! Hamann Hungary nevében, a G-Performance Kft. a Hamann Motorsport GmbH egyetlen és kizárólagos hivatalos magyarországi partnere. ©2007